Welkom op mijn website

Ik ben Nancy van der Velden geboren in 1979 te Veldhoven, woonachtig in Waalre.

Vroeger vond ik het al geweldig om creatief bezig te zijn, zoals dakpannen en kaarten versieren, textielverven, glasverven, haken, naaien, beeldjes en glas beschilderen kortom al het knutselen was even leuk voor me. Steeds leer en verzin ik dingen bij waardoor ik 12 jaar geleden mijn nieuwe passie ‘’sieraden maken’’ vond.

Vervolgens ben ik aan kinderen workshops gaan geven in sieraden maken en T-shirts versieren, als ze de ontwerpen afhebben zijn ze zo vrolijk en tevreden waardoor ik weer positieve inspiratie krijg, ze vinden het heerlijk dat ze hun creativiteit kwijt kunnen en er nog wat moois aan overhouden ook! “Kijk mam heb ik zelf gemaakt gaaf hé! Wat is er nu leuker als je eigen ontworpen sieraad te dragen? De keuze van de kralen is op het moment gigantisch groot met meer dan 1500 verschillende kralen!

Daarnaast heb ik een passie om nieuwe dingen te ontwerpen op het gebied van huis en tuindecoraties. Opgesierde kransen, herfststukjes, zomer en kerststukjes, zeephangers enz. (seizoenswerk) ook erg leuk om beelden te maken met klei stof en powertex en zo steeds een ander ontwerp te creëren. Ook tuindecoraties zoals stoelen lassen en opmaken met takken en mos hoort bij mn passie

Een gedeelte van mijn creaties kunt u op de site bewonderen maar ook op de braderieën kijk hiervoor onder de knop ‘’agenda’’ wanneer ik waar sta. Daar heb ik ook voorbeelden bij en informatie betreft de kinderfeestjes en als het u leuk lijkt voor uw kind kunt u direct reserveren! Dat kan natuurlijk ook via de mail of per telefoon. Het is verstandig tijdig te reserveren voor een workshop i.v.m. drukte.
Ook de artikelen kunt u bestellen er zijn veel meer mogelijkheden dan ik hier op de website kan laten zien bespreek wat u zoekt veel kans dat ik u blij kan maken met uw wens!

                Veel plezier op mijn site en graag tot ziens!
                         Groetjes Nancy van der Velden


            
Voor vragen, bestellingen of reserveringen:
                                   Mail:        
info@sierjeop.nl
                                   Telefoon: 0615404620